Zonwering

De tijd van het ouderwetse zwengel scherm, compleet met klassiek oranje doek ligt alweer even achter ons. Een zonwering dient tegenwoordig niet alleen voor het bieden van schaduw in en om uw huis, het heeft ook een esthetisch effect op uw gehele woning. Zonweringen en markiezen kunnen net dat beetje extra geven aan de uitstraling van uw woning of terras!

Bij J. Meijering Zonwering bieden wij maatwerk oplossingen voor ieder venster en terras. Daarnaast hebben wij uiteraard de modernste technieken in huis zodat ook u de klassieke draaizwengel aan de wilgen kunt hangen.

Zonwering met Somfy motoren!

Met de modernste elektromotoren van Somfy bent u verzekerd van een gemakkelijke bediening van uw zonweringen en markiezen. Met het grootste gemak kunt u via uw smartphone uw zonweringen laten openen en sluiten, zelfs als u niet thuis bent!

Erg handig voor de veiligheid van uw woning of als de weersomstandigheden daar onverwachts om vragen! Somfy is marktleider op het gebied van kwaliteit en innovatieve SMART oplossingen in en om uw woning.

Markiezen

Liever een klassieke afwerking in de vorm van prachtige ouderwetse markiezen? Ook dit is maatwerk welke J. Meijering Zonwering graag aan u aanbiedt!

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij komen graag bij u thuis.

Uw specialist in zonwering en rolluiken!