Screens

Wilt u wel schaduw in huis maar niet meteen in het donker vertoeven? Dan zijn onze rits screens de oplossing voor uw woning of terras! Hoewel onze screens licht doorlatend zijn, houden ze een groot deel van de zon tegen. Zo heeft u zomers minder last van warmte in uw woning maar wel aangenaam verlichte ruimtes.

IJzersterke kwaliteit

Onze ritsscreens zijn niet de canvas doeken die u vroeger weleens voor het huis van de buren zag wapperen. Wij monteren de schermen net zo strak in of voor uw kozijnen als bijvoorbeeld onze rolluiken. Tevens zijn onze doeken verweven met glasvezel, door deze combinatie zijn de ritsscreens bestand tegen stormen tot en met windkracht 9!

Rits screens met Somfy motoren

Al onze rits screens zijn voorzien van een Somfy elektromotor. Dit zorgt ervoor dat u op ieder gewenst moment uw screen kunt openen of sluiten met een druk op de knop of zelfs met uw smartphone. Ook als u niet thuis bent!

Terrasscreens

We wonen in Nederland waar we heel graag buiten zitten maar het Hollandse weer dit niet altijd toelaat. Met een overdekt terras, afgewerkt met ritsscreens zit u vaker in uw tuin dan ooit! Wij kunnen op vrijwel ieder terras een passende screen monteren. Zo zit u uit de wind en het screen houdt het opspattende water van een Hollands buitje ook met gemak buiten.

Nieuwsgierig naar één van onze diensten of welk zonwerende product het beste bij uw woning of zaak past? Neem contact met ons op, wij komen graag vrijblijvend bij u langs!

 

Uw specialist in op maat gemaakte screens!