Rolluiken

Ramen en deuren zijn altijd de ietwat kwetsbaardere delen van uw woning of bedrijfspand. Het laten monteren van rolluiken ter bescherming van wat u dierbaar is, is nooit weggegooid geld.

Sinds de introductie van het authentieke rolluik, is er veel veranderd. Rolluiken hoeven niet langer het aanzien van uw woning omlaag te brengen. J. Meijering Zonwering denkt altijd met u mee. Wij kijken waar uw behoeftes liggen en welk product voor u geschikt is. De luiken zijn beschikbaar in diverse kleuren en worden op maat gemaakt door onze leveranciers.

Samenwerking met Heroal

Echte Duitse degelijkheid, dat is waar wij voor zijn gegaan met onze samenwerking met onze leverancier Heroal. Bij het kiezen van wel type afwerking is wederom alles mogelijk. Of u nu kiest voor een voorzetrolluik of een inbouw rolluik, ze zijn in bijna iedere maat en kleur verkrijgbaar.

Duurzaam, bespaar op uw energie rekening

Naast veiligheid, speelt duurzaam wonen ook een rol bij de keuze voor rolluiken. Rolluiken vormen een extra buffer tussen uw ramen/ deuren en de buitenlucht. Zowel zomers als in de winter zal door het gebruik van de luiken de temperatuur in uw woning stabieler blijven met minder verbruik van energie. U bespaart hierdoor op uw stook en/of airco kosten!

Slimme rolluiken

Onze rolluiken kunnen met een elektromotor worden geleverd. Zo hoeft u niet ieder luik afzonderlijk met de hand te openen of te sluiten. Sterker nog:

Met uw smartphone kunt u zelfs op afstand uw luiken bedienen!

Ideaal voor het veilig houden van uw pand. 

J. Meijering Zonwering uit Opheusden

Bent u benieuwd naar onze zonwerende mogelijkheden?
Neem vrijblijvend contact op!

Bel +31 (0) 6 291 018 20 of mail naar info@jmeijeringzonwering.nl

Uw specialist in zonwering en rolluiken!