Over J. Meijering Zonwering

Onze familie is geen nieuwkomer op het gebied van zonwering en rolluiken. Mijn opa begon ooit met maatwerkoplossingen op het gebied van zonweringen. Veel huizen in de regio Opheusden hadden vroeger een op maat gemaakte zonwering, compleet met het bekende oranje doek gemaakt door mijn opa. Na verloop van tijd is mijn opa overgegaan op het monteren van kant en klare schermen. Er kwam immers steeds meer keuze op de markt in die tijd.

Later ging het vak over van mijn opa naar mijn vader. Ook hij innoveerde met zijn tijd mee. Hij leverde vrijwel alle types zonweringen en rolluiken welke toen op de markt beschikbaar waren.

Nu is het mijn beurt om deze traditie voort te zetten. Ik kan met trots zeggen dat ook ik de stap voorwaarts heb gezet. Het huidige assortiment is natuurlijk niet te vergelijken met de tijd van mijn opa of zelfs mijn vader, de mogelijkheden zijn in deze tijd eindeloos. Ik denk dan ook graag met mijn klanten mee voor ik te werk ga. Een zonwering is nu eenmaal meer dan alleen een zonwering, tegenwoordig moet het ook bij de uitstraling van de woning passen.

Net als in de tijd van mijn opa en mijn vader lever ik maatwerk en kwaliteit, ik werk dan ook uitsluitend met de beste leveranciers voor mijn diverse diensten.

Kwaliteit en service

Waarom kiezen voor J. Meijering Zonwering? Los van de 3 generaties aan ervaring welke ik met mij meedraag, kies ik ook altijd voor een persoonlijke benadering. Zo weten mijn klanten waar ze aan toe zijn. Daarnaast kom ik voor iedere klus persoonlijk advies geven en luister graag naar uw wensen. Zo kom ik ook niet voor verrassingen te staan.

  • Tijdens het gesprek leg ik uit welke toepassingen voor uw project het beste zullen passen en uitkomen in/ aan uw woning of terras.
  • Ik houd u op de hoogte van alle ontwikkelingen rond het leveren en monteren van het product. Zo heeft u 1 aanspreekpunt en dat is wel zo prettig.
  • Na afloop van het monteren van uw zonwering, screen of hor, laten wij u niet in de steek. Wij leveren tijdig zorgvuldig onderhoud aan de door ons gemonteerde producten. Zo geniet u het langst van een mooi afgewerkte zonwering!

– Johan Meijering

Nieuws!

Wij zetten de werkzaamheden van Varik Zonweringsbedrijf voort!

Lees meer

Uw specialist in zonwering en rolluiken!