Onze Diensten


Wij leveren en monteren op maat gemaakte zonneweringen, rolluiken, screens en horren. Voor iedere “uitdaging” bieden wij verschillende opties voor het afwerken van het exterieur/interieur van uw woning. Of u nu voor een klassieke zonnewering gaat of voor strakke rolluiken, wij zorgen altijd dat uw keuze passend aan het uiterlijk van uw woning wordt gemaakt .

Zonwering, rolluiken, screens of horren nodig?

uitvalscherm j meijering zonwering karakteristieke woning

Zonwering

Zonwering in iedere kleur en iedere maat welke u wenst. Wij monteren uw zonnescherm op maat en u zit uit de zon. Bekijk de mogelijkheden voor uw woning of terras!

Lees meer

Rolluiken

Op maat gemaakte rolluiken. Passend bij uw gevel en een extra beveiliging voor uw woning. Daarnaast een extra isolatielaag voor de deuren en ramen!

Lees meer
luxe zonwering woonboot | Van alle markten thuis | J Meijering Zonwering

Screens

Flexibele lichtdoorlatende screens op maat! Wel licht maar geen hitte in huis. Windbestendig tot wel windkracht 9! Kortom, ideaal voor een Nederlandse woning.

Lees meer
horren voor iedere uitgang van deur tot schuifpui

Horren

Heel simpel gezegd; voor iedere opening van uw pand, kunnen wij een hor op maat plaatsen. Binnen genieten van de frisse buitenlucht zonder ongedierte in huis!

Lees meer

Terrasoverkappingen

Eerder buiten vertoeven in het seizoen en later weer naar binnen. Heerlijk genieten onder de ideale overkapping op maat gemaakt voor uw woning.

Lees meer

Uw Zonwering specialist in Opheusden

Wij gaan voor kwaliteit bij het leveren en monteren van al onze producten, om deze reden hebben wij geen webshop. Graag komen we vrijblijvend bij u langs voor een adviesgesprek. U zult versteld staan wat er mogelijk is op het gebied van zonwerende toepassingen!

Reparatie nodig? Ook dan staan we voor u klaar!